Udskifterne: 19. Allan Mortensen, 21. Anders Christiasnen, 90. Rune G. Nielsen
  11 - Mads Haugaard
1 - Mads Køllgaard, David Mandel, Michael Storm, Morten Wilms
Referat:
  Metroen kørt ned

Der var lagt op til revanche, da Boldklubben KAPOW! tog imod topholdet i DAI’s Række B-3, Cph. MetroStars, lørdag d. 14. august i Stavnsholt. MetroStars slog nemlig noget heldigt KAPOW! 2-1 da de to hold mødtes tidligere i år på Amager. Og det var da også tydligt at se hvem der havde forberedt sig bedst på denne kamp. KAPOW! stod fra kampens start godt på banen og MetroStars fik på ingen måde deres ”kick and rush”-spillestil til at fungere, da de fleste af de lange bolde fra de bagerste kæder havnede i hovederne på KAPOW!s stærke midterforsvarer, Stig Nissen og Michael Storm.
Og kampen var da heller ikke ret gammel før et af disse lange spark op ad banen havnede helt nede i hænderne på KAPOW!-målmand Mads Køllgaard, der sendte den direkte retur og sendte David Mandel afsted på en friløber, som han koldt udnyttede ved at lobbe bolden over den fremstormende målmand. 1-0 til KAPOW! og så tog de for alvor fat. Kort efter kunne David Mandel sætte foden på Bebes flotte indlæg fra højrekanten og øge føringen for Farumdrengene efter et flot angreb. Dette medførte en vis uro hos MetroStars, der slet ikke kunne følge med i KAPOW!s kombinationer og løbemønstre. Mads Haugaard kunne gøre det til 3-0 efter fantastisk sammenspil med Mikkel ”Rød” Nielsen og David Mandel. Herefter sad KAPOW! fuldstændig på kampen og ingen var rigtigt overraskede mere, da anfører Bernt Therp hamrede et drømmehug i kassen fra 25 meter til 4-0.
At MetroStars kunne pynte på halvlegsresultatet med et noget billigt tilkendt straffespark, gjorde ikke det store i KAPOW!-lejren.
De rødblusede Farumdrenge gik på banen til 2. halvleg med samme indstilling, og på halvlegens første angreb blev Mikkel ”Rød” Nielsen sendt afsted i højre side. Han lagde bolden på tværs til Mads Haugaard, der fra kanten af feltet bankede bolden fladt over i det lange hjørne til 5-1.
Herefter var det som om KAPOW! slappede af og noget unødvendigt lukkede københavnerne ind i kampen igen – først via en friløber, hvor KAPOW! forgæves appallerede for off-side og siden på et fremragende hovedstød. Derpå fulgte en periode med lidt nervøst fodbold fra begge sider og i et kort øjeblik fungerede spillet ikke rigtigt for KAPOW!. Men da Mads Haugaard sikkert kunne eksekvere det straffespark Bebe noget tvivlsomt fik tilkæmpet sig, var de tilbage i kampen og herefter var der ingen tvivl om kampens udfald. Mads Haugaard kunne med sit 19. sæsonmål også gøre det til 7-3, da han udnyttede en stor blunder i forsvaret og da han kort tid efter flot kunne lægge op til Bernt Therps 8-3-mål, var der lukket og slukket for gæsterne, der på intet tidspunkt i kampen lignede det tophold de var.