6 - Rasmus Majborn
3 - Aurelian Preda
1 - Karsten Jennum, Morten Wilms, Gabriel Bjerre, Danny Vergara
Referat:
  Der var lagt op til en test af de større da vi torsdag aften snørrede støvlerne til pokalkamp i mod de nyslåede vicemestre i Østrækken Tårnby FF. Som i den netop afsluttede sæson endte et point efter puljevinderne Hvidovre.
Kampen blev af samme årsag også grebet en smule anderledes an end de sædvanlige turneringskampe. Større fokus på organisation og disciplin og lidt mindre helbanepres end sædvanligt… og Tårnby kom også med mere kvalitet end vi har stået overfor generelt i turneringen, og især i begyndelsen af kampen skulle vi stramme os an for ikke at blive spillet tynde over kanterne. Men som kampen skred frem fik vi bedre fæste om kampen, som endte med langt hen ad vejen at blive spillet på vores præmisser, hvor vi fik mulighed for at tage nærkampsduellerne i stedet for løbeduellerne. Og i forlængelse af at vi fik overtaget i netop nærkampsduellerne fik vi også muligheden for at støde tilbage med nogle kontraangreb, og det var netop på et sådan at Rasmus med en “diving header” fik pandet bolden i kassen på et indlæg fra Karsten til pauseføring 1-0. Tårnby fik desværre udlignet lige efter pausen, men ellers var kampbilledet mere eller mindre det samme som i 1 halvleg. Tårnbydrengene virkede dog til at have mere luft en os, og det virkede derfor ikke videre velovervejet at de som halvlegen skred frem smed flere og flere folk frem i frontkæden, da det netop gav os mulighed for at slå til på endnu en kontra. Det fik Karsten udnyttet med 5 min igen på et tørt langskud. Og så blev kampen ellers kørt sikkert hjem med hiv i trøjen, små frispark, driblinger til hjørnet og hvad der sig nu hører til i en ægte knockout kamp.
Klasse indsats over hele linjen, og der blev derfor selvfølgelig ikke stemt om hatten.