3 - Allan Mortensen
2 - Kristian Jensen, Mikkel G. Nielsen
1 - Martin Brejner, Klaus Gervin, Mads Haugaard, David Mandel, Morten Wilms
Referat:
  Kapow! havde for alvor noget at revanchere, da de gæstede FC Swinge på deres hjemmebane i Valby lørdag d. 1. september. De havde nemlig tabt forårskampen mod dem med 6-7(!) i en kamp, hvor Swinge havde haft omkring fire chancer. Men igen startede det ikke særlig godt for de hvidblusede farumdrenge. Kampen var ikke særlig gammel da Martin Brejner brød en af fodboldens uskrevne regler. Han tog bolden i eget felt og begyndte derefter at drible frem ad banen. Det skulle ende galt, og det gjorde det også. Klaus Gervin kunne som eneste mand tilbage, ikke forhindre Swinge i at løbe direkte igennem, da Brejner mistede den. 1-0 til Swinge i en første halvleg, hvor man sjældent har set et Kapow!-hold spille så forfærdeligt. Alle ”opspil” endte ved midterlinien og alle lange bolde blev i luften vundet af Swinges midterforsvarer. Og tilmed kunne Kapow!’s angreb over fløjene tælles på det meste af en finger. 1-0 ved pausen og så skulle der ændres på tingene. Det er dog ikke så nemt, når man stiller op til kamp uden udskiftere. Så de 11 noget forvirrede Kapow!-spillere måtte altså gå på banen igen med tanken om at der stadig ventede 45 minutter. I pausen blev der snakket om at bolden skulle over kanterne i stedet for det klumpspil, der var blevet leveret i første halvleg. Og man må sige at det var et forandret Kapow!-hold, der gik på banen efter pausen. Bolden blev kørt rundt, kom over fløjene og der blev afsluttet. Og der var da heller ikke spillet lang tid da Mads Haugaard lynhurtigt opfattede en forsvarsfejl hos Swinge, rundede keeperen og med venstrefoden trillede bolden i kassen. 1-1 og pludselig var der håb for Kapow!. Men netop som det gik bedst måtte målscorer Mads Haugaard en tur ud på sidelinien i 10 minutter for at råbe af dommeren, der overså en grim tackling fra en Swinge-spiller. Fra sidelinien kunne han dog se Allan Mortensen udligne på et fremragende mål. Han opfangede på egen banehalvdel en løs aflevering fra en Swinge-spiller og førte derefter bolden fremad i fuld fart. Swinge-forsvaret forventede en aflevering og prøvede at trække offside på Kristian Jensen og David Mandel. Det fik dog bare Allan til at gå selv, og han kunne med tåen elegant prikke bolden forbi den overraskede keeper. Et par minutter senere kom Mads Haugaard atter på banen og der gik ikke mange boldberøringer før bolden igen lå i Swinge-målet. David Mandel forlængede et Daniel Vick-udspark og sendte Mads Haugaard afsted. Han løb fra Swinge-forsvaret som atter en gang forgæves appellerede for offside. Hans første boldberøring blev dog for lang og løb hen i fødderne på den fremstormende keeper. Men Mads Haugaard fortsatte sin sprint, kom i vejen for målmandens udspark og kunne let trille bolden i det tomme mål og scorede dermed med sit 17. sæsonmål til kampens slutresultat 3-1 til Kapow!.
Efter kampen vandt Allan Mortensen fuldt fortjent afstemningen om titlen som Man of the Match.