7. Anders Christiansen, 10. Pouya Yazdi (anf.), 14. Martin Brejner, 6. Martin Hvolby

Udskifterne: 2. Casper Wührnfeldt, 8. Rasmus Øyrabø, 13. Mikkel G. Nielsen
  7 - Daniel Vick
6 - Pouya Yazdi
1 - Anders Christiansen, Martin Hvolby
Referat:
  7. april var turen kommet til Kapow!’s allerførste hjemmekamp. Den blev spillet på banerne ved Stavnsholtskolen, og det blev lidt af en målrig affære. Kampen startede ud med meget spil på midtbanen og ikke nogen rigtige chancer til hverken Kapow! eller gæsterne fra BK Torpedo. Efter omkring 25 minutters spil var det gæsterne fra Frederiksberg, der kom foran 1-0 efter tyndt forsvarsspil. Og allerede knap fem minutter senere fulgte ”torpedoerne” op, og efter ligeså tyndt forsvarsspil, bragte de sig foran 2-0. Her begyndte det at se lidt sort ud for de noget slukørede farumdrenge. Men knap ti minutter efter målet til
0-2, fik Anders Christiansen en aflevering ud i sin højreside fra Mikkel Jerger. Anders tog bolden med sig med det samme, og med sin anden berøring kanonerede han bolden op i det nærmeste hjørne, fra omkring 25 meters afstand. Herefter begyndte troen og viljen så småt at melde sig hos Kapow!, der nu for alvor pressede på. Udligningen kom da Mads Haugaard slap fri i venstre side og med tåen sendte bolden forbi den fremstormende målmand og på stolpen. Herefter fulgte en masse klumpspil, der til sidst endte hos Martin Brejner, der lidt heldigt via en forsvarsspiller, scorede sit andet sæsonmål og dermed for alvor bragte gejsten tilbage til de hvidklædte Kapow!-spillere. Herefter skete der noget forfærdeligt idet Aleksander Glavas fra Torpedo faldt om med et sprunget korsbånd. Dette betød at Torpedo, der kun havde medbragt 11 spillere til kampen, nu måtte spille videre i undertal. Lidt utraditionelt valgte kampens dommer, Poul Kjær, at fløjte første halvleg af fem minutter før tid, grundet det grimme uheld, og derimod at gøre anden halvleg fem minutter længere(!).
Anden halvleg udviklede sig til noget af en farce, da der nu blev leget gavebod i begge holds defensiver. Mads Haugaard, der langt om længe fik gang i målscoringen, og Pouya Yazdi stod hver for tre mål i anden halvleg, mens Mikkel ”Rød” Nielsen stod for det niende og sidste Kapow!-mål. I den anden ende, lukkede Kapow! unødvendigt Torpedo til bage i kampen og lod dem score ikke mindre end 4 (!) mål, på trods af at københavnerne var to mand i undertal. Kampens resultat blev 9-6, og på trods af at seks mål imod ikke viser det, stod Daniel Vick en fremragende kamp og fik efterfølgende (med 46% af alle stemmerne) hæderen som ”Man Of the Match”.