Udskifterne: 5. Mads Anker, 9. David Mandel, 88. Kristian Jensen
3 - Morten Lauridsen, Nicki Olsson
2 - Esben Herskind, Anders Christiansen
1 - Stig Nissen
Referat:
  Lørdag d. 14. april var dagen, hvor KAPOW! debuterede i DAI's A-Række. Modstanderen var Pjerrot MetroStars, som efterhånden er en gammel kending for de rødsorte fra Farum. Kampen blev spillet i blændende solskin og på en langhåret bane og generelt var det en lige og lidt rodet affære. Første halvleg bød ikke på de store chancer og endte da også uden scoringer. Tættest på var KAPOW!, da den store midterforsvarer Esben Herskind headede Stig Nissens indlæg fra højre på trekantssammenføjningen.
Anden halvleg fortsatte, hvor første slap med hårde nærkampe på midtbanen og et KAPOW-forsvar, der afviste alt hvad Pjerrot forsøgte sig med. Generelt havde gæsterne de bedste muligheder, men i hvad der egentlig var gæsternes bedste periode i kampen, bragte Pjerrot sig foran med på et noget tilfældigt frispark, der blev rettet af og trillede forbi den debuterende Morten Lauridsen i KAPOW!-målet.
Herefter pressede gæsterne for alvor på, men de chancer det blev til, blev ikke omsat efter fortjeneste. Præcis som i den anden ende skulle der et frispark til før der var gevinst. David Mandel tilkæmpede sig et frispark et par meter uden for feltet i højre side og da Anders Christiansens flade ydersideskud fik lov at passere helt til bagerste stolpe, var det som så ofte før Mads Haugaard, der kunne skubbe bolden det sidste stykke over stregen. Det var Haugaards 111. mål i 123 kampe for KAPOW!. Efter scoringen faldt spillet dog sammen for begge hold, der var tydelig mærket af den bagende sol og den tunge bane.
Til slut var KAPOW! faktisk tættest på sejren, da Kristian Jensen passerede Pjerrotkeeperen efter en fremragende stikning fra Samir Ben Chaabane. Desværre for gæsterne blev målet annulleret for offside - en kendelse som man dog ikke forstod i de rødsortes lejr. Men 1-1 er egentlig et fint resultat for KAPOW!, også taget i betragtning at det bare var 35 dage siden, at en træningskamp mellem de to hold endte med en 3-0-sejr til Pjerrot.
Morten Wilms blev efter kampen kåret til Man Of the Match for sin overbevisende indsats i KAPOW!s midterforsvar.