22. Anders Christiansen, 4. Morten Wilms (anf.), 5. Mads Anker, 7. Michael Storm

Udskifterne: 6. Martin Hvolby, 8. Mikkel G. Nielsen
2 - Samir Ben Chaabane, Mads Haugaard, Esben Herksind
1 - Jannik Hansen, Allan Mortensen
Referat:
  Lørdag den 3. juni var der lagt op til en spændende kamp i DAI’s Række B-3, hvor KAPOW! tog imod rækkens nummer fire, Panum SK, som havde startet sæsonen lidt blandet. Der var inden opgøret en vis nervøsitet at spore hos KAPOW!, der måtte undvære den normale anfører og leder på midtbanen, Bernt Therp, der dagen forinden var kommet galt af sted med knæet og formentlig nu må sidde over resten af forårssæsonen.
Det var dog tydeligt fra kampens start, hvem der skulle være det bestemmende hold på banen. På den våde bane i Farum spillede KAPOW! meget direkte fra start af og der var ikke gået mange minutter før Mads Haugaard, på en flot stikning fra Allan Mortensen, kunne løbe(!) fra Panums kiksede offside-fælde og score med en flad og kølig inderside.
Panum-forsvaret havde generelt en svær dag og især højresiden med Anders Christiansen og Mikkel Kjersner udfordrede gang på gang og kom flere gange til gode indlæg. Et af disse endte efter et kvarters tid i hovedet på Samir Ben Chaabane, som dog måtte se sit hovedstød havne først på stolpen og siden i favnen på Glansholdets keeper.
Selvom Panum, i ny og næ, fik sendt deres angribere af sted med et par lange afleveringer, fik midterstopperne Morten Wilms og Mads Anker lukket godt af – og hvad de ikke fik fat på endte hos målmand Mads Køllgaard, der igen havde en god dag i KAPOW!-målet.
Som kampen skred frem var der ingen tvivl om, hvem der skulle vinde kampen. Jannik Hansen sendte Mads Haugaard af sted på venstrekanten og hans fine ydersideindlæg havnede hos Mikkel Kjersner, som dog i sidste øjeblik blev tacklet af en Panum-forsvarer, der kunne afværge til hjørne. Og så var faren drevet over. Troede man. Det efterfølgende hjørnespark fra Jannik Hansen i højre side fik lov til at passere hele vejen over til det modsatte hjørne af feltet, hvor Mikkel Kjersner stod fri og med en formidabel first-timer kunne banke bolden i mål til 2-0 via trekantsammenføjningen. Herefter sad KAPOW! fuldstændig på kampen og der var da heller ikke længere tvivl om kampens udfald, da Mikkel Kjersner spurtede fra Panum-forsvaret og serverede bolden for Mads Haugaard, der let kunne trille den i mål til 3-0. Samir Ben Chaabane var tæt på at udbygge føringen kort efter, men hans frispark fra 25 meter endte på træværket helt oppe i det ene hjørne.
KAPOW! spillede i perioder lidt for direkte med mange lange bolde, som Esben Herskind på fornemmeste vis gang på gang fik snittet videre til de andre offensive kræfter, der dermed fik noget at løbe på.
Selvom de havde virket helt modløse i lange perioder, skulle det alligevel lykkes for Panum at få reduceret inden pausen. I sidste minut af første halvleg svigtede markeringerne i forsvaret hos KAPOW! og et indlæg fra venstre fik lov til at dumpe ned ved fjerneste stolpe, hvor den, med et elegant hovedstød, flot blev omsat til mål af en Panum-angriber. 3-1 ved pausen var (mærkværdigt nok) et resultat Panum kunne være mest tilfredse med.
Anden halvleg fortsatte, hvor første havde sluppet. KAPOW! forsatte med det (lidt for) direkte spil og da Jannik Hansen fra kort afstand bankede bolden i mål til 4-1 efter et gevaldigt klumpspil, hvor både Samir Ben Chaabane og Esben Herskind kunne (og burde) have scoret, var der reelt lukket og slukket for Panum, der dog senere skulle få chancen for endnu en ufortjent reducering. De fik tilkendt et meget tyndt straffespark, som Mads Riemann dog efter fortjeneste hamrede laaaangt over mål og ud på den til-randen-fyldte parkeringsplads. Og netop Mads Riemann havde ikke nogen heldig anden halvleg. Kort efter det brændte straffespark sendte han, fra midten af banen, en tilbagelægning tilbage mod Panums målmand. Desværre for dem har han ikke lært at stoppe en hoppende bold og derfor smuttede den ind i det lange hjørne til 5-1.
Og selvom Mikkel Kjersner, kort efter, let kunne gøre det til 6-1 med en iskold afslutning på Jannik Hansens flotte oplæg fra baglinien, kunne Panum prise sig lykkelige for at det ikke blev en regulær afklapsning (hvis altså ikke 6-1 allerede er det). Især Martin Hvolby havde mange chancer for sit første sæsonmål, men han må nok (endnu en gang) sande, at han absolut ikke er nogen målmaskine.
Eneste plet på sejren var at KAPOW! måtte slutte kampen med 10 mand, da Jannik Hansen så direkte rødt efter at have brokket sig højlydt over en offside-kendelse – en lidt dum og uretfærdig afslutning, da han nu må sidde over i topbraget mod FC Rut søndag d. 11. juni, hvor KAPOW!, som sagt, også må undvære anfører Bernt Therp.

Efter kampen blev den dobbelte målscorer Mikkel Kjersner kåret til Man Of the Match for sin indsats på højrekanten.