23. Martin Hvolby, 2. Stig Nissen, 24. P. Andersen-Rosendal, 16. Daniel Andersen

99. Mikkel G. Nielsen, 4. Esben Herskind, 10. Bernt Therp (anf.), 19. Jannik Hansen

Udskifterne: 6. Bebe, 14. Casper W. Nielsen, 90. Rune G. Nielsen
  6 - Daniel Andersen
3 - Mads Haugaard, Stig Nissen
1 - Peter Andersen-Rosendal, Jannik Hansen, Bernt Therp
Referat:
  Efter en svingende start på sæsonen med fire point i tre kampe, stod den fredag d. 22. april på pokalfodbold i Valby mod Sporting København fra B-3. Sidste sæson nåede KAPOW! kvartfinalen i turneringen og man skulle forsøge at gentage successen. Kampen startede hurtigt ud med masser af spil til begge hold, men det var dog Sporting der lagde bedst ud og kunne bringe sig foran 1-0 på mål af den lynhurtige angriber Jannik Skov. Bolden var dog knap givet op før den igen lå i netmaskerne. Denne gang dog i den anden ende efter at gæsternes Mads Haugaard havde prikket bolden fra en forsvarer og koldt udplaceret målmanden. Herefter overtog Sporting igen og bare fem-seks minutter senere stod den 2-1 til københavnerne, der igen fik udnyttet hurtigheden hos Jannik Skov, der kunne score sit andet mål. Gæsterne fra Farum var dog på intet tidspunkt ude af kampen og da Sporting blev ved med at spille til, blev der ind imellem god plads til KAPOW!s angribere. Netop denne plads udnyttede Mads Haugaard, da han blev sendt afsted af Esben Herskind ti minutter før tid i første halvleg. Han løb fra to forsvarere på midten af banen, rundede målmanden og sparkede bolden i det tomme mål og scorede dermed sit andet mål i kampen og sit 80. mål i alt for KAPOW! i 85 kampe.
Der skete ikke rigtig mere i de første 45 minutter og de to hold kunne altså gå til pausen med stillingen 2-2. Om der var noget forskelligt i pauseteen hos de to mandskaber er ikke til at sige, men det var to hold med vidt forskellige indstillinger, der kom på banen. KAPOW!s spil hang ikke sammen og man fik aldrig presset Sporting, der fortsatte deres spil fra første halvleg. Hurtige angreb – både over kanterne og midten af banen – der næsten alle blev afsluttet af Jannik Skov. Og der gik da heller ikke mere end 15-20 minutter før han, med sit tredje og fjerde mål, havde bragt de stribede københavnere foran med både 3-2 og 4-2. Herefter pressede KAPOW! på det bedste de havde lært, men lige lidt hjalp det. Reduceringen kom aldrig og i stedet scorede Sporting det dræbende femte mål og dermed blev det tidlig exit for KAPOW! i dette års udgave af DAI’s pokalturnering.
Efter kampen blev den debuterende venstre back Daniel Andersen kåret til KAPOW!s Man Of the Match.