8. Mikkel G. Nielsen, 17. Stig Nissen, 22. Morten Wilms (anf.), 19. Daniel Webster

Udskifterne: 5. Mads Anker, 6. Bebe, 21. Anders Christiansen
  10 - Jannik Hansen
2 - Mikkel Kjersner, Bernt Therp
1 - Morten Wilms
Referat:
  Set ud fra tabellen skulle lørdagens kamp på hjemmebane mod ASP FC være en form sag for Kapow! Allerede fra kampens start var Kapow! over det hele, og med en kombination af den veloplagte offensiv kombineret med en sædvanlig solid defensiv fik Kapow! hurtigt lagt et tungt pres. Kampens første hjørnespark tilfaldt Kapow! og Bernt Therps præcise hjørnespark endte i panden på en helt fri Morten Wilms, som dog ikke formåede at score på den store chance. Første mand på måltavlen var Kristian Jensen, der nemt kunne sende Mads Haugaards flade tværpasning i mål fra nært hold. Kort efter blev det 2-0 da Jannik Hansen brugte sit iskolde højreben og sendte bolden fladt i mål, igen på Mads Haugaards oplæg. Kort inden pausen øgede Bernt Therp til 3-0 da han direkte på hjørnespark sendte bolden i mål. Det var i øvrigt anden kamp i træk, at Kapow! scorede direkte på hjørnespark og begge gange har målscoreren heddet Bernt Therp. En tendens der gerne må fortsætte da afslutningerne efter hjørnespark, som nævnt tidligere ikke har været farlige i lang tid.

Efter pausen fortsatte Kapow! presset, og Jannik Hansen fik hurtigt sparket sit andet mål ind til 4-0. Kort efter erobrede Mads Haugaard bolden fra den lidt usikre målmand, og kunne derefter nemt øge til 5-0. ASP var meget sjældne gæster i Kapow!´s ende, men pludselig dumpede en bold ned uden for feltet som derefter blev sparket hårdt ind ved stolpen. Målmand Mads Køllgaards udsyn var blokeret, og han så derfor bolden for sent. Et godt spark der ikke var til at dæmme op for. Men bolden var blot lige givet op, da den igen lå i målet efter at indskiftet Anders Christiansen havde assisteret Man Of the Match Jannik Hansen, der med sit 3 mål kunne gøre det til 6-1. Kort efter var det endnu 2 indskiftningsspillere der var omdrejningspunkt. Mads Anker fandt Henrik Bebe helt fri i højre side af feltet, og med et hårdt fladt skud gjorde han det til 7-1. Herefter fulgte en kort målløs periode, hvor Kapow! fik underkendt to mål for en offside som i begge tilfælde var meget tvivlsom. Derudover var der store chancer til Mads Haugaard, Mikkel Kjersner og Bernt Therp, mens Morten Wilms´ skud fra distancen blev reddet på stregen. I kampens afslutning brød Bernt Therp ud i et rent gennembrudsraseri fra sin uvante position som venstre midtbane. Det resulterede i 2 scoringer fra hans fod til henholdsvis 8-1 og 9-1, samt i præcis tværpasning til Kristian Jensen som sendte bolden op i nettaget til slutresultatet 10-1. En fortjent sejr som sagtens kunne have været større og samtidig en perfekt prøve før kampen Lumske, en kamp som mange spillere ser frem til efter det uforståelige nederlag i sæsonpremieren.