3 - Karsten Jennum
2 - Morten Fisker, Morten Høgsberg-Hansen
1 - Nicolai Nielsen, Søren Leth
Referat:
  Torsdag aften skulle førstepladsen sættes på plads på udebane mod Solrød som havde sat sig på andenpladsen.
Vi var ramt af mange afbud så det blev en blandet skare som var klar til kamp og flere spillede uvante positioner. Blandt andet tog Niklas sig af den ene midtstopper mens Philip overlod venstre back til Leth og rykkede op på 6’er positionen.
Vi havde ikke noget at spille for og det virkede da også som om det var Solrød der ville det meste i kampens start. Højt pres og masser af lyd så vi startede kampen med at forsvare. Efter 1 minut slog Emil kampens første lange aflevering og med den fuldte en forstrækning, og så måtte vores eneste udskifter Ævle ind på højre back.
Efter 5 minutter kom Solrød igennem i deres højre side og bolden bliver lagt på tværs i feltet, hvor den bliver sendt i mål fra tæt hold. Solrød fortsatte med at trykke og kom frem til flere gode muligheder som vi fik afværget. På dette tidspunkt kunne det godt ligne at BK var på vej mod en afklapsning men langsomt fik vi bedre fat. Fisker og Philip fik ryttet godt op på midten mens Jennum tog en masse dybe løb som tvang dem til at trække sig lidt. Fullov og Niklas fik vundet alt i luften og løbet deres dybe stikninger og lange bolde op. Samtidig styrede Nico duellen mod deres to midtstoppere og han modtog mange bolde med ryggen til mål med en mand i ryggen som han endte fik lagt af eller fik trukket et frispark.
Efter ca 15 min tog Jennum sagen i egen hånd og erobrede bolden ude i siden midt på deres banehalvdel. Herfra trak han forbi et par modstandere, tog et skarpt træk ind i banen og fra kanten af feltet blev bolden sendt hårdt og fladt ind i det korte hjørne.
Kampen var nu mere lige og der var chancer i begge ender men ingen mål, 1-1 og pause.
I anden halvleg faldt kampen lidt i tempo og spillet blev mere direkte i begge ender hvilket passede BK fint.
På trods af begyndende krampe valgte Fisker, at tage et dybt løb med små 10 minutter igen. Med sig fik han en lang bold han skulle løbe op. Deres ene midtstopper var vist godt træt af, at skiftevis tabe nærkampe til Nico og blive løbet syretræt af de mange dybe løb fra Nik, Morten Erik og Jennum, så han lagde an til at Fisker skulle have en voldsom skulder tackling. Fisker var hurtig i tanken og tog et træk og så sad skulderen i ryggen og straffe. Nico scorede (sikkert) midt i målet. 2-1 til BK!
Kort efter appellerede Solrød for straffe men kampens, i øvrigt udemærket dommer, sagde at forseelsen startede udenfor feltet og derfor frispark på kanten af feltet hvilket ikke passede Solrød - det blev sparket i muren og så holdt BK føringen hjem. Deres sidelinje var lettere frustreret og fik fortalt os at vi var rækkens klart dårligste hold.