2 - Christian Meling
1 - Kristian Fullov, Casper Løvenslot, Anders Elm
Referat:
  Der var dømt topopgør på Vestegnen da rækkens førerhold BK2 var på besøg hos andenpladsen, Herstedøster IC.
På en flot græsbane startede hjemmeholdet på bolden, mens BK2 stod tålmodigt og disciplinerede og lod dem spille. Lidt efter lidt fik vi bedre fat i bolden og efter 12 min. kom vi foran. Et hjørnespark blev clearet ud af feltet til Aurelian, som helflugtede bolden med ydersiden - hårdt og præcist ned i det lange hjørne. Klasse mål!
Efter 20 min. modtager Nico bolden ude i siden, og med en præcis tværpasning finder han Jennum som er løbet i feltet. En tæmning og en hård afslutning senere står der 2-0 til BK2.
Vi fortsætter med at stå solidt i back-kæden og midtbanen med Aurelian, Jennum og Haase har fin succes med at få sat presset rigtigt. Vi er farlige over kanterne hvor Hoff og Meling flere gange driver gæk med deres backs og kommer igennem, men den sidste skarphed manglede desværre. Herstedøster kommer kun til én chance som til gengæld også var stor. Deres angriber står pludselig fri midt i feltet med bolden for fødderne, men Aurelian kommer ned og får tacklet afslutningen i sidste øjeblik.
Vi fører 2-0 ved pausen på to flotte scoringer.
Efter pausen starter hjemmeholdet med mere intensitet, men vi står fortsat godt og har nemt ved at lukke dem ned. Det er generelt en halvleg uden de store begivenheder. Vi spiller i undertal de sidste 6 minutter da Aurelian stopper en omstilling og får gult kort.
Vi forlader en flot græsplæne i Herstedøster med 3 point, et clean sheet og en førsteplads.