3 - Niels Kristian Tordrup
2 - Mikkel Kjersner, Gabriel Bjerre, Morten Wilms
1 - Kristian Fullov
Referat:
  I går aftes skulle BK2 vaske forrige rundes nederlag væk. Gæsterne fra Solrød var et ganske udemærket hold, og de havde bolden det meste af kampen.
I kampens start var det tydeligt, at det var et velspillede hold med en god central midtbane og nogle angrebslystne og hurtige kanter. Vi kom under et tungt pres men heldigvis var deres bagerste geled mindre velspillende. Efter 5 minutter udnyttede vi det, da Emil fra sin højreback lagde en præcis bold ned bag deres bagkæde. Keeperen melder at han har og forsvarsspilleren stopper op og ind imellem de to løber Kjersner ind, tager bolden og ligger den i det tomme net.
I gang igen og vi er fortsat presset. Der går ikke mere end en håndfuld minutter inden vi bruger samme opskrift og kommer på 2-0. Præcis bold fra Emil, denne gang opsnappet af Nico og sendt i mål.
De presser fortsat på mens vi smider bolden hurtigt væk og har kun få perioder med bolden for fødderne. Solrød har en del afslutninger, og da vores keeper ikke havde fået skruet handskerne ordentlig på var der nærmest en ripost på hvert forsøg, men da de fulgte ikke op på de mange muligheder var det os der fik fat i returen hver gang. Vi begik en del frispark på egen bane halvdel og et af dem blev lagt blødt og højt ind i det lille felt hvor der står to modstandere helt fri. Et blødt hovedstød tæt under mål resulterer i en reducering og en pausestilling på 2-1. Igen en situation hvor keeperen godt kunne have haft stærkere hænder.
Solrød dominerer endnu mere i starten af anden halvleg, men vi står godt og deres afslutninger går enten langt forbi eller resulterer i en ripost som vi fortsat er først over. Vi er udelukkende farlige på de direkte bolde op mod vores tre forreste, og vi kommer på 3-1 da Kjersner med en præcis pasning finder i Nico i feltet som sikkert udnytter chancen.
Solrød fortsætter med at være på bolden og skubber flere mand frem i forreste række, hvilket naturligt nok giver os endnu bedre muligheder for at spille direkte. Vi brænder nogle gigantiske chancer i slut-minutterne, men holder stand og tager en solid arbejdssejr.