Udskifterne: 2. Leth, 8. Nielsen, 6. Høj
  9 - Morten Wilms
3 - Karsten Jennum
1 - Nikolaj Brandt, Michael Nielsen, Mikkel Kjersner
Referat:
  I går aftes kiggede topholdet fra B77 Rødovre forbi Stavnsholt. Nævnes bør det at de havde 12 point for 4 kampe, målscore 12-0 - alle kampe vundet på skrivebordet.
Første halvleg er en varm en og om det var varmen som påvirkede os vides ikke, men det B77 som havde bolden mest. Farlige blev de dog sjældent og vi er også fint med når vi endelig fik sat nogle afleveringer sammen og fik nogle løbedueller med deres bagkæde. Efter ca 15 min vandrer Kjersner rundt med bolden på kanten af deres felt og med en præcis aflevering bliver Sergejs spillet fri i siden af feltet og bolden bliver hamret i mål. Kampbilledet fortsætter resten af halvlegen og vi fører 1-0 ved pausen.
Anden halvleg starter med B77 på bolden og deres pres resulterer i stigende grad i større chancer, blandt andet redder overliggeren os og vi har svært ved at få håndtag i bolden og den ender hurtigt på B77 fødder. Midtvejs i halvlegen bærer deres overtag frugt og udligningen falder da en tværpasning bliver sendt i mål i det lille felt. Der går dog kun små 10 min inden vi fører igen. Nico finder Høj som slår den i feltet hvor Jennum og har taget et løb og sender bolden i mål til 2-1. Kort efter modtager Jennum en hård tackling og så er vi i overtal resten af kampen og stillingen holder hjem.