Udskifterne: 4. Ilcisins, 9. Bech, 3. Fullov
2 - Rasmus Majborn
1 - Niklas Hoff, Niels Kristian Tordrup
Referat:
  Pokalrejsen for denne sæson sluttede i går aftes på Farum Park.
Modstanderen var Hvidovre IF og de havde vel 6-7 spillere i startopstillingen som i deres yngre dage har været på kontrakt i Superligaen.
Første halvleg går med at vi forsvarer os. Efter ca. 10 min. misser vi en clearing på kanten af feltet hvorefter bolden bliver lagt fladt og præcist over i det lange hjørne. Kort inden pausen bliver det 0-2. Et kort taget hjørne bliver sendt hårdt ind i feltet hvor den bliver sat i mål fra kort afstand.
I mellem de to scoringer har vi tilløb til et par chancer uden at det bliver farligt.
I løbet af de første 15 min. af anden halvleg scorer Hvidovre tre hurtige mål på hhv. et langskud, en friløber og et (panenka) straffe. Herefter falder kampen lidt tempo og vi formår i kortere perioder at holde bolden på deres banehalvdel og vi har et par pæne chancer.
Der er grund til at alle mand kigger indad efter kampen i går. Slet ikke fordi vi tabte til et rigtig godt fodboldhold - men fordi der ikke var kolde øl efter kampen!