Udskifterne: 7. Michael Storm, 11. Mads Haugaard, 14. Casper W. Nielsen
5 - Morten Wilms
1 - Mikkel Kjersner, Casper W. Nielsen, Bernt Therp
Referat:
  Bk Kapow – Og jagten på målene

Lørdag lidt over middag på den historiske 9. april skulle Bk Kapow revanchere sidste uges uheldige nederlag. Dagens modstandere var FF Ib Jacquet, som gæstede holdet fra Farum på den noget vindblæste bane i Stavnsholt. Kapow var toneangivende fra kampens begyndelse og kom hurtig til forsøg mod modstandernes mål. Opspillet var til tider nærmest prangende og forsvaret havde ikke de store problemer med at dæmme op for FF Ib Jacquet’s angrebsspil, der må siges at gå ind under ”kick n’ rush-parolen. Kapows mange målchancer, bl.a. et forsøg hvor overliggeren forpurrede forløsningen, til trods, gik holdene til pause med stillingen 0-0. Den helt store peptalk fra trænersiden var der egentlig ikke brug for, da Kapow som før nævnt var spilstyrende og chanceskabende. Spillerne blev opfordret til at fortsætte det fine spil – målene skulle nok komme på et tidspunkt. Stik imod al forventning begyndte FF Ib Jacquet 2. halvleg i et højere gear end de havde kørt i, i 1.halvleg. Om det var Kapow, der havde lullet sig lidt i søvn i pausen, eller om modstanderholdet havde begået en taktisk genistreg skal her være usagt. Men spillet flød ikke synderligt for Kapow og FF Ib Jaquet kom pludselig foran 1-0 efter et angreb, hvor de af uvisse årsager var kommet i overtal omkring Kapows mål. Resultatet blev et skud fra tæt hold som målmand Mads Køllgaard ikke kunne holde. Frustrationerne over de mange udeblevne mål og det faktum at holdet nu var kommet bagud, var mange, men Kapow fortsatte ufortrødent med det høje pres og tempobetonet opspil. Målene væltede stadig ikke ind, så trænerbænken valgte at sætte Kapows ultimative joker Casper Wührnfeldt Nielsen på banen. Det skulle vise sig at være yderst fornuftigt, da Caspers første boldberøring resulterede i udligningen til 1-1! Nu havde Kapow smagt den første dråbe blod på tænderne og FF Ib Jacquet blev sat under yderligere pres. Endelig kom målet til 2-1 personificeret ved Kristian Jensen efter et fremragende angreb fra Kapows side. De sidste fem-ti minutter var karakteriseret ved FF Ib Jaquets tro på en udligning, men Kapow afviste hæderligt angrebene. I kampens døende sekunder fik modstanderholdet dog tildelt et hjørnespark og sidste uges meritter, hvor kampen blev tabt på en lignende situation, sad uden tvivl i Kapow-spillernes hoveder. Bolden blev dog clearet og Kapow kunne yderst fortjent trække sig ud af kampen som sejrherrer! Kampens spiller blev Anders Christiansen som flot havde spillet en for ham uvant plads som højre back – det kunne umiddelbart ligne et genvalg på fredag aften, hvor Kapow endnu engang skal forsøge sig i jagten på målene i Valby Idrætspark mod Atlas Lions.